آشپزی

طرز تهیه کبه لبنانی

کبه لبنانی همانطور که از نامش پیداست یک غذای لبنانی با طعمی جذاب است  که به یکبار امتحان کردن آن می ارزد.

برای جذاب تر شدن ظاهر کبه ها می توانید مقداری کنجد خام را با آرد آن مخلوط کنید.

مواد تهیه این غذا برای ۶نفر در نظر گرفته شده است.

طرز تهیه کبه لبنانی

مواد لازم برای تهیه خمیر:

-بلغور ۳ لیوان

-آرد سبوس دار ۲لیوان

-روغن کانولا ۶ قاشق غذاخوری

-پودر فلفل قرمز یا سیاه۱قاشق غذاخوری

-نمک ۲قاشق مرباخوری

-زیره سبز ۱قاشق غذاخوری

-آب ۱لیوان

مواد لازم برای بخش درونی کبه:

-روغن زیتون ۳قاشق غذاخوری

-پیاز بزرگ وخرد شده ۲عدد

-گوشت چرخ شده ۶۰۰گرم

ادویه دلخواه نصف قاشق چایخوری

-نمک نصف قاشق چایخوری

-دارچین نصف قاشق چایخوری

-روغن سرخ کردنی ۵قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر کبه لبنانی:

برای اماده کردن کبه ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید.برای این منظور ابتدا ارد و روغن کانولا و فلفل قرمز وسیاه ونمک و زیره را باهم مخلوط کنید .

اجازه دهید بلغورها با آب بخوبی بپزند و کاملا نرم شوند.

بلغورها را بعد از کشیده شدن آبشان کناربگذارید تا کاملا خنک شوند. حالا که ترکیب آرد طعم دار را اماده کرده اید وبلغورها هم درحال خنک شدن هستند

روغن زیتون مخصوص سرخ کردن را درتابه نچسبی گرم کنید .

پیازهایی که کاملا ریز و نگینی خرد کرده اید راتفت دهید .گوشت چرخ کرده و نمک و ادویه های دلخواه را به پیازها اضافه کنید وتا سرخ شدن کامل گوشت و

پختن آن به تفت دادن خود ادامه دهید.قبل از خاموش کردن حرارت دارچین را به سایرمواد داخل تابه بیفزایید وحرارت را خاموش کنید.

بلغوری راکه کاملا خنک شده را چندبار چرخ کنید و یا داخل غذاساز بریزید تاحالت خمیری وچسبنده پیدا کند.

به اندازه یک گردو از خمیر بلغور جداکنید و آن را در دستتان به شکل گرد یابیضی در بیاورید وسط آن را باانگشت شصتتان کمی فشاردهید تاحفره ایی ایجادشود .

مقداری مایه گوشت در این حفره بریزید و بلغور را به شکل گردو یا استوانه ایی شکل ببندید.

توپهای بلغور را کنار بگذارید تا تمام خمیر بلغور و مایه گوشتتان تمام شود.

توپهای کبه را در مخلوط آرد ونمک وادویه بغلتانید تا تمام سطح بلغور پوشیده از خمیر آردی تان شود.

این توپها را در روغن سرخ کردنی که از قبل کاملا داغ شده بیندازید تا سرخ وطلایی شوند.

سپس آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال جاذب روغن قرار دهید .بعد از کشیده شدن روغن کبه ها آنها رابصورت کاملا گرم سرو کنید.

اگر می خواهید طعم کبه شما بهتر باشد می توانید درمواد میانی آن جعفری ساطوری شده قراردهید
اگر می خواهید طعم کبه شما بهتر باشد می توانید درمواد میانی آن جعفری ساطوری شده قراردهید
نکته:

-پاشیدن مقداری جعفری ساطوری شده روی کبه ها که با کمی سرکه بالزامیک

و روغن زیتون طعم دار شده باعث جذابیت بیشتر در طعم آنها می شود

-اگر باطعم تند مشکلی ندارید می توانید کنار هر ظرف کبه مقداری سس چیلی و یا فلفل چیلی هم سرو کنید.

-برای یکدست شدن رنگ ظاهری کبه ها هنگام سرخ کردن آنها از ظرف کوچک اما عمیق استفاده کنید

-در برخی از انواع کبه می توان از زرشک هم در مواد میانی استفاده کرد.

-اگر می خواهید عطر کبه بیشتر باشد بهتر است در مواد میانی آن از جعفری تازه و ساطوری شده کمک بگیرید.

-معمولا برای تهیه کبه های اصیل عربی از دانه های برشته ایی مانند دانه صنوبر

و بادام هندی خردشده و برشته در مواد میانی کبه استفاده می شود.

منبع:مجله سلامت اردیبهشت ۹۷

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

مریم شینی

مریم شینی فارغ التحصل از دانشگاه شهید چمران اهواز - علاقمند به وب و فضای مجازی. از اینکه بتوانم مطالب جذاب و مورد علاقه شما را ارائه دهیم بسیار خوشحال میشم. با ارائه نظرات و پیشنهادات خود به افزایش کیفیت سایت کمک کنید. اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و معرفی به دوستان خود فراموش نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن