آشپزی

میت بال در نان باگت

میت بال یک ساندویچ خوشمزه که طرز تهیه آن آسان است وطرفداران زیادی دارد.

در این قسمت میخواهیم طرز تهیه میت بال در نان باگت رابه شما آموزش دهیم.

این غذا را می توانید تهیه کنید ودر کنار خانواده میل کنید .

مواد لازم برای تهیه میت بال

-گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

-سس کچاب ۲قاشق سوپ خوری

-کره:۳۰۰ گرم

-آب :نصف پیمانه

-پنیر موزارلا رنده شده:۱ونیم پیمانه

-پنیر پارمزان رنده شده ۱چهارم پیماه

-آرد سوخاری یک چهارم پیمانه

-پیازکوچک ۱عدد

-نمک -فلفل سیاه-آویشن-پودر سیر به میزان لازم

-نان باگت به میزان لازم

میت بال خوشمزه ولذیذ
میت بال خوشمزه ولذیذ

طرز تهیه میت بال در نان باگت:

گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده و آب را در ظرفی مناسب ریخته وباهم مخلوط میکنیم.

آرد سوخاری دوقاشق سوپ خوری پنیر پارمزان -ادویه ها ونمک را افزوده و مواد را ورز می دهیم.

از مواد به اندازه گردو برداشته به شکل گرد در آورده و در تابه مناسبی باکمی کره سرخ میکنیم.

حالا سس کچاب را اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه می دهیم کوفته ها بپزند و سس آن غلیظ شود.

از سویی دیگر یک عدد نان باگت را برداشته قسمت وسط آن را برش زده و داخل آن را خالی میکنیم .

مقداری پنیر موزارلا وسس تند وسط نان ریخته و بعد میت بالها را روی آن چیده وسس غلیظ را روی آن میریزیم.

روی مواد پنیر پارمزان ودر آخر پنیر موزارلا ریخته و در سینی فر قرارمی دهیمو

سینی را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا رنگ آن طلایی شود .

زمان سرو نان را برش زده وبا سس غلیظ  البته بنابه سلیقه خودتان سرو میکنیم یا باز هم درصورت تمایل از سس استفاده نمی کنید.

بهتر است روی نان را بافویل بپوشانیم و بعد آن را درفر قرار دهیم و در ۱۰ دقیقه آخر فویل را برداشته تا پنیر طلایی شود.

می توانید داخل نان باگت را خالی نکنید و همانطور مواد را داخل آن بریزید این به سلیقه شما بستگی دارد.

 

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

مریم شینی

مریم شینی فارغ التحصل از دانشگاه شهید چمران اهواز - علاقمند به وب و فضای مجازی. از اینکه بتوانم مطالب جذاب و مورد علاقه شما را ارائه دهیم بسیار خوشحال میشم. با ارائه نظرات و پیشنهادات خود به افزایش کیفیت سایت کمک کنید. اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و معرفی به دوستان خود فراموش نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن