سرگرمی

جلوی آلمانی ها مراقب باشید

آلمانی ها یکی از دقیق ترین ملتهای دنیاهستند.این را نه تنها از زبان پرقاعده وجرئیاتشان میتوان فهمید بلکه بانگاهی به آداب و رسوم موقع غذاخوردنشان هم میشودمتوجه شد.کشورآلمان دراروپای مرکزی قراردارد و باکشورهای دانمارک وسوئیس و لهستان و چک اتریش و هلندو بلژیک و فرانسه همسایه است.

وقتی دریک جمع آلمانی حضور داریدمراقب باشید که به هیچ وجه آرنج هایتان راروی میز نگذارید

و وزنتان راروی میز نیندازید.این کار برای آلمانی هایکی از بی ادبانه ترین کارهای ممکن است.

این درحالی است که هردو دست شمابایدروی میزباشدامانبایدبگذارید آرنج هایتان بامیزتماس پیداکنند.

همچنین وقتی درحال سفارش دادن هستیدبایدمراقب باشیدکه بیش ازحدسفارش ندهید.چون باقی ماندن غذاتوی بشقاب بی احترامی تلقی میشود.

یادتان باشداگربه رستوران رفتیدحتما۵تا۱۰درصد قیمت غذایی که سفارش دادید رامحاسبه کنیدوبه عنوان انعام به پیش خدمت بپردازید.

اگرهم این کار رانکردیدبرای همیشه قیدآن رستوران رابزنید.

موقع غذاخوردن بایدچنگال غذاخوری را تا اتمام غذا به دست داشته باشید.

و هرگز نباید چنگال را در دست راست قراردهید.

آلمانی ها روزهای یکشنبه که تعطیل هستند بجای صبحانه و ناهار وعده غذایی به نام برانش میخورند که ازساعت ۱۱تا۲بعدازظهر درهتلها سرو میشود.

هیچ قاعده و اصول مشخصی برای آشپزی درآلمان وجودندارد.

هرمنطقه ایی ازاین کشور شیوه و آداب پخت وپزخودش رادارد.

البته باوجود این تنوع پخت و پز غذاهای زیادی هم وجود دارند که در همه مناطق پخته می شوند ولی روش طبخ هرکدام فرق میکند.

آلمانی هاعلاقه زیادی به خوردن غذاهای سنگین دارند.مصرف گوشت باسیب زمینی درآلمان بسیار رایج است.

هرمنطقه از آلمان براساس نوع آب وهوا غذای مخصوص به خودش را دارد
هرمنطقه از آلمان براساس نوع آب وهوا غذای مخصوص به خودش را دارد

درضمن آنهابجای سبزیجات ازمیوه هم برای طعم دادن به غذا استفاده میکنند.

میوه طعم ترش وشیرین به غذامی دهد.اولین نکته که درمورد غذاهای آلمان میتوان گفت تنوع آن است.

هرمنطقه از آلمان براساس نوع آب وهوا غذاهای متفاوتی دارد.

بعنوان نمونه دربعضی مناطق کشت سیب زمینی وکلم فراوان است درنتیجه درغذایشان ازاین دوماده بیشتراستفاده میکنند.

اما درتمام آلمان نمی توانیدغذای گوشتی بخوریدودرکنارآن سبزی سرونشده باشد.

انواع لوبیاسبزوکاهوواسفناج به صورت آب پز.یکی ازعلل مصرف بالای گوشت درآلمان به دلیل زمستانهای بسیارسرد آن است وازاین رواهالی آن برای ذخیره سازی کالری به خوردن گوشت مخصوصا گوشت خوک روی می آورند.

جنوب آلمان به دلیل نزدیکی به دریا مهدغذاهای دریایی است.

آلمانی ها ماهی رابصورت آب پز همراه باسس مخصوصی که اغلب طعم تلخ وترش دارند می خورند.

آلمانی ها سوسیس خورترین مردم هم هستند ودراین کشور صدنوع سوسیس باطعم های مختلف وجود دارد
آلمانی ها سوسیس خورترین مردم هم هستند ودراین کشور صدنوع سوسیس باطعم های مختلف وجود دارد
آلمانی ها سوسیس خورترین مردم نیزهستند

بطوری که دراین کشور بیش از۱۰۰نوع سوسیس باطعمهای مختلف تولیدمی شود.

که معروف ترین آنهاسوسیس فرانکفورتر است.آنهابرخی ازاین سوسیس ها رادروعده صبحانه و

برخی رادرعصرمیل میکنند آن هم باخیارشور وسس خردل وزیره سیاه.

منبع مجله تغذیه شماره ۱۵۷

برچسب ها
نمایش بیشتر

مریم شینی

مریم شینی فارغ التحصل از دانشگاه شهید چمران اهواز - علاقمند به وب و فضای مجازی. از اینکه بتوانم مطالب جذاب و مورد علاقه شما را ارائه دهیم بسیار خوشحال میشم. با ارائه نظرات و پیشنهادات خود به افزایش کیفیت سایت کمک کنید. اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و معرفی به دوستان خود فراموش نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن