سلامتی

خواص طبی غوره

خواص طبی غوره برای بدن بسیار است .غوره از نظر طب سنتی سرد و قابض است و خواص بینظیری دارد.

خواص  طبی غوره

-دردرمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است.

-آب غوره باری درمان چاقی مفرط مفیداست.

-بیماری اسکوربوت که به علت کمی ویتامین c دربدن ایجادمی شود با آب غوره درمان می شود.

-آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است برای درمان سیاتیک و رماتیسم حادمفیداست.

-ازدیگرخواص طبی غوره میتوان به کمک در دفع زردی اشاره کرد.

-خوردن آب غوره بلوغ دختران راجلومی اندازد و قاعده رابازمی کند.

-آب غوره تقویت کننده کبداست.

-حرارت و صفرای بدن رادفع میکندو روده هارا ضدعفونی میکند.

-برای برطرف کردن ورم گلو آبغوره قرقره کنید.

-برای دفع کرم روده وتقویت معده بایدبه مدت ۵روز آش آبغوره همراه بازیره سیاه میل کنیدالبته دراین مدت بایدازخوردن غذاهای سنگین اجتناب کنید.

-آب غوره درمان کننده پادرد و کمر درد می باشد.برای معالجه میتوان به مدت ده روز

آش آب غوره مصرف نمود البته ازخوردن غذاهای سنگین دراین مدت اجتناب کنید.

-ترشی غوره نیز درمان رماتیسم سیاتیک است .

-غوره برای افرادمبتلابه چربی خون بسیارمفیداست و ضدعفونی کننده بدن نیزهست.

سعی کنیدغوره راخالی نخوریدچون روی معده اثر بدی میگذارد و اسیدمعده راتحریک میکند.

-خانم های باردار ازخوردن غوره زیادخودداری کنند چون غوره مدر است و امکان داردموجب سقط شود.

آب غوره تقویت کننده کبداست ودرمان کننده چاقی مفرط نیز می باشد
آب غوره تقویت کننده کبداست ودرمان کننده چاقی مفرط نیز می باشد

خواص روغن هسته انگور

روغن هسته انگور گرم کننده بدن است و ضدیبوست می باشد.

خواص طبی هسته انگور

هسته انگور ازنظر طب قدیم سرد و خشک است.

دارای تانن است بنابراین قابض است.برطرف کننده اسهال است.

ترشح ادرار و اسپرم راکم میکند.

هسته انگور برای کسانی که مثانه و کلیه ضعیف دارند مضراست.

خواص طبی برگ مو

-برگ موقابض است و دمکرده آن اسهال خونی رابرطرف می کند.

-استفراغ رابرطرف می کند.در رفع اختلالات گردش خون موثراست.

-دمکرده آن برای رفع واریس موثراست.

-دمکرده ان برای درمان ورم ملتحمه چشم موثراست.

-گرد برگهای خشک شده مو در رفع خونریزی های رحم وخون امدن ازبینی موثر است.

-هنگامی که پوست صورت قرمز میشود خوردن دم کرده آن موثراست.

-برای برطرف کردن سرمازدگی دست و پا جوشانده برگ موراتهیه ودست و پا را ۱۵ دقیقه درآن قراردهید.

منبع مجله تغذیه شماره۱۵۷

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

مریم شینی

مریم شینی فارغ التحصل از دانشگاه شهید چمران اهواز - علاقمند به وب و فضای مجازی. از اینکه بتوانم مطالب جذاب و مورد علاقه شما را ارائه دهیم بسیار خوشحال میشم. با ارائه نظرات و پیشنهادات خود به افزایش کیفیت سایت کمک کنید. اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و معرفی به دوستان خود فراموش نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن