سلامتی

درمان سوزش سر دل و ترش کردن

درمان سوزش سردل و ترش کردن  با رعایت یک رژیم غذایی خاص امکان پذیر است.سوزش سردل یکی از مشکلات شایع کسانی است که مشکلات گوارشی دارند .و موجب برآمدگی شکم و حالتی شبیه چاقی می شود.

با رعایت نکات زیر می توانید مشکلات خود را تا حد زیادی کاهش دهید.

توصیه هایی برای درمان سوزش سردل

-از مصرف قرصهای مسکن مانند بروفن-دیکلوفناک-ژلوفن و مسکن های مشابه خودداری کنید.

-از مصرف قرص کلسیم بپرهیزید.از مصرف سیگار جدا پرهیز کنید.

-با مصرف آدامس ترشح بزاق بیشتر شده و به جلوگیری از برگشت اسید کمک خواهد کرد.پس یا دهان بسته آدامس بجوید.

-در بین میوه ها کیوی و مرکبات و موز می تواند موجب برگشت بیشتر اسید شوند و بهتر است آنها را مصرف نکنید.

-در صورتی که از برگشت اسید رنج می برید روی تخت بخوابید و زیر پایه های. تخت خود را از سمت دوسر دو عدد اجر قراردهید تا تخت شما بصورت سراشیب قرارگیرد.از اضافه نمودن بالش سر خود جدا خودداری نمایید.

-در صورتی که از برگشت اسید معده رنج می برید بجای سه نوبت شش نوبت غذا مصرف کنید ولی هربار مقدار غذا کم باشد.

برای درمان سوزش سردل کیوی و مرکبات مصرف نکنید چراکه باعث برگشت اسیدمعده می شوند
برای درمان سوزش سردل کیوی و مرکبات مصرف نکنید چراکه باعث برگشت اسیدمعده می شوند

-در صورتی که داروی خاصی مصرف می کنید با پزشک خود در میان بگذارید چراکه بعضی داروها عوارض گوارشی دارند.

ممکن است مشکل معده شما ناشی از عوارض داروی مصرفی شما باشد.

-مصرف غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند مانند سوسیس و کالباس و رب گوجه و سس مایونز.

و غذاهای سرخ کردنی و انواع نوشابه های گاز دار را کنار بگذارید.

-در بین غذا مایعات مصرف نکنید و از مصرف غذاهای پرادویه بپرهیزید.

-ازمصرف نعنا و پیازخام خودداری کنید.

-چای را بصورت تازه دم و کمرنگ مصرف کنید .از مصرف چای پررنگ و مانده جدا بپرهیزید.

-سعی کنید بین مصرف شام و خوابیدن سه ساعت فاصله باشد و هرگز با شکم پر نخوابید.

برای درمان سوزش سردل از مصرف نعنا و پیاز خام خودداری کنید
برای درمان سوزش سردل از مصرف نعنا و پیاز خام خودداری کنید

– مصرف غذاهای چرب و سرخ شده را تا جایی که می توانید کمتر کنید.

-میوه ها و سبزیهای سفت را آب پز وسپس میل کنید.

درمان سوزش سردل و برگشت اسید معده به مری

*جوش شیرین

-یک قاشق جوش شیرین می تواند بازگشت اسید

-سوزش سردل را کمتر کند

-جوش شیرین اسیدمعده را خنثی میکند

و بامصرف آن هنگام بازگشت اسیدمعده به مری دچار سوزش سردل نخواهید شد.

با یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین با یک لیوان آب تازه می توانید این محلول را تهیه کنید و بنوشید ولی از استفاده مداوم این محلول خدداری کنید.

*آب آلوئه ورا

این گیاه می تواند سوزش سردل را تسکین دهد.یک دوم پیمانه آب آلوئه ورا را بصورت سرد و یا ولرم قبل وعده غذایی بنوشید.

*اسید بیشتری بنوشید

برخی موارد رفلاکس بدلیل نبود اسیدکافی در معده است .اگر معده شما اسیدکافی نداشته باشد امکان شل شدن این دریچه وجود خواهد داشت و اسید از معده به مری بازمیگردد.

اگر رفلاکس اسید معده شما بدلیل کمبود اسید معده باشد می توانید سرکه سیب بنوشید تا از بروز آن جلوگیری کنید.سه قاشق چایخوری سرکه سیب را با آب ترکیب کنید و بنوشید.

*چای زنجبیل

چای زنجبیل ناراحتی معده و رفلاکس اسید را بهبود می بخشد.

*مواد غذایی حاوی پروبیوتیک

این مواد غذایی مشکلات گوارش و سوزش معده را بهبود می بخشند.پروبیوتیک باکتریهای مفید روده اند و از تشکیل اسید اضافه در معده جلوگیری میکنند .

و به شکل مکمل تغذیه ایی در بازار وجود دارند.

چای بابونه درمانی عالی برای خنثی کردن اسیدمعده است
چای بابونه درمانی عالی برای خنثی کردن اسیدمعده است
*بابونه

درمانی عالی برای خنثی کردن اسید معده است که باعث کاهش التهاب معده نیز می شود.و خطر بروز زخمها را نیز کاهش میدهد.

همچنین با کاهش استرس از ترش کردن و رفلاکس معده جلوگیری میکند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

مریم شینی

مریم شینی فارغ التحصل از دانشگاه شهید چمران اهواز - علاقمند به وب و فضای مجازی. از اینکه بتوانم مطالب جذاب و مورد علاقه شما را ارائه دهیم بسیار خوشحال میشم. با ارائه نظرات و پیشنهادات خود به افزایش کیفیت سایت کمک کنید. اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و معرفی به دوستان خود فراموش نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن