سلامتی

موادغذایی مناسب جهت پیشگیری از آلزایمر

پیشگیری از آلزایمر آن هم از طریق تغذیه مناسب  می تواند موضوع جالبی برای همه باشد.

آلزایمر یا ازدست دادن حافظه در دوران پیری شناخته می شود .رژیم غذایی سالم نقش عمده ایی درپیشگیری از الزایمر دارد.

بامصرف موادغذایی سالم تا۴۰درصد می توان ازبروز این بیماری پیشگیری کرد.آلاینده های محیطی وسیگارنیز باعث ایجاد آلزایمر درفردمی شوند.

سرب -مس-اهن وروی باتولید رادیکالهای ازاد باعث زوال عقل می گردند.

موادغذایی مناسب برای جلوگیری از آلزایمر

آنتی اکسیدان ها باعث کاهش رادیکالهای ازادمی گردند .توت وسبزیجات بابرگ تیره وسبزیجات نارنجی رنگ حاوی ویتامین eوc هستندومیتوانند ازطریق کاهش رادیکالهای آزاد درپیشگیری از الزایمر موثرباشند.

محدودیت مصرف قندوشکروحفظ تعادل درمصرف نمک درپیشگیری از این بیماری موثراست.

مصرف زردچوبه واستفاده از سالادسبزیجات به همراه روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون وذرت درپیشگیری از آلزایمر موثرند.

سیراز اعصاب حفاظت کرده ونقش عمده ایی درجلوگیری از بروز این بیماری دارد.

سیر ازاعصاب حفاظت کرده ونقش عمده ایی درجلوگیری از بروز آلزایمر دارد
سیر ازاعصاب حفاظت کرده ونقش عمده ایی درجلوگیری از بروز آلزایمر دارد

انگور قرمز به علت داشتن انتی اکسیدان خاصی به نام رزوراترول می تواند از بروز این بیماری جلوگیری کند.

رژیم های غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا۳سبب کاهش پیشرفت آلزایمر می گردد.

منابع دیگر امگا۳ تخم کتان وتخم کدوهستند.

کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع شده مانند روغن حیوانی وگوشت قرمز ولبنیاتی نظیرکره وخامه می تواند باعث پیشگیری از آلزایمر شود.

تحقیقات نشان داده رژیم های مدیترانه ایی باعث پیشگیری از  آلزایمر میگردد.

این رژیم حاوی انواع میوه وسبزی وحبوبات وروغن زیتون است وغذاهای حاوی اسیدچرب نقش کمتری درآن دارند.

اسیدچرب موجود درروغن جامدباعث افزایش کلسترول وافزایش خطرابتلابه الزایمرمی گردد.

انگور قرمز به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از بروز آلزایمر جلوگیری میکند
انگور قرمز به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از بروز آلزایمر جلوگیری میکند
غذاهای مفیدبرای بیماران آلزایمر که ازآسیب به اعصاب جلوگیری میکند:

-منبع امگا مانندماهی وبذرکتان وتخم کدو

-منابع ویتامین cمانند فلفل دلمه وکلم بروکلی وپرتقال وگریپ فروت ودیگرمرکبات برگ سبز.

گوجه به دلیل داشتن ویتامین c از آسیب به اعصاب جلوگیری میکند
گوجه به دلیل داشتن ویتامین c از آسیب به اعصاب جلوگیری میکند

کمبود چه موادی باعث بروز آلزایمرمی شود

-کمبود ویتامین b12وفولات دربروز آلزایمرموثرند.

-استفاده بیشترازویتامین های گروه bمانند نانهای سبوس داربرای جلوگیری ازاین بیماری مفیداست.

-افرادی که به میزان کافی نیاسین دریافت کنند۷۰درصدکمتر درمعرض ابتلابه الزایمرهستند.

غذاهای غنی ازنیاسین مانندحبوبات وماهی ومغزهاونان تهیه شده از غلات اند.

-مکمل های ویتامین eبه روند کندشدن پیشرفت آلزایمرکمک میکند.

-اسیدهای چرب امگا۳وامگا۶ برای حافظه کوتاه مدت مفیدهستند.

-کسانی که درخانواده شان سابقه بیماری آلزایمر وجود دارد بهتراست ازمصرف خمیردندان وقرص های حاوی آلومنیوم اجتناب کنند.

-تامین ویتامین dوeوسلنیوم وفلوراید می تواند دربهبودی بیماری موثرباشد.

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

مریم شینی

مریم شینی فارغ التحصل از دانشگاه شهید چمران اهواز - علاقمند به وب و فضای مجازی. از اینکه بتوانم مطالب جذاب و مورد علاقه شما را ارائه دهیم بسیار خوشحال میشم. با ارائه نظرات و پیشنهادات خود به افزایش کیفیت سایت کمک کنید. اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و معرفی به دوستان خود فراموش نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن