سلامتی

مضرات قند وشکر بر بدن انسان

مضرات قند وشکر  که ما روزانه با چای مصرف میکنیم  بر ای بدن مابسیار زیاداست.

اصلی ترین وسیله ی پذیرایی درهمه ی خانه های ایرانی چای است آن هم ازنوع قندپهلو.

خیلی بیشتر از آنچه که فکرش رابکنید قندوشکر به سلامت ما آسیب میرساند.

شکر این ماده ی خوشمزه ودوست داشتنی که همه ی مااز کودکی به آن علاقه مند هستیم وشایدباورش سخت باشد.

که این ماده ی کریستالی میتواند عامل بسیاری از امراض ماباشد.واقعیت این است که تنها چیزی که شکر برای بدن ما دارد کالری است که آن هم باعث چاقی واضافه وزن مامیشود.

 

قندوشکرچه ضررهایی برای بدن مادارد

این ماده که از نیشکروچغندر بدست می آید در کارخانه همه ی مواد مغذی که دارد از آن گرفته میشودوبه صورت قندوشکری که مصرف میکنیم در می آید.

از دیگرمضرات قندوشکر این است که هیچ ماده معدنی وفیبر وپروتئینی ندارد .

وبه همین دلیل جذب ان برای بدن مشکل است وبدن برای جذب آن باید از منابع معدنی که در خود دارد استفاده کند.

شکرمضرترین ماده ی غذایی است که ما مصرف میکنیم .

و قندهای مصنوعی که در موادغذایی ونوشیدنیها ودسرهاوبستنیها وجود داردمیتوانند اسیب جدی به بدن ما وارد کنند .

قندی که در میوه ها وجود دارد به گلوکر تبدیل میشود وبدن به آن احتیاج داردودر بدن مصرف میشود .

ولی فروکتوز قندی است که بدن به آن احتیاجی ندارد.

قندوشکری که مامصرف میکنیم به صورت چربی در کبد ذخیره میشود.

میزان قند مصرفی در زنان باید۱۰۰کالری و در مردان ۱۵۰ کالری باشدو مصرف بیش از این اندازه باعث ذخیره ی آن در کجدوابتلای ما به کبدچرب میشود.

شکرسیستم ایمنی بدن مارا تضعیف میکند وبعداز مصرف شکر بدن ما تاچند ساعت ضعیف است .

واین بهترین زمان برای ورود میکروب ها ویروسها به بدن است .

ومارامستعدابتلا به بیماری سرطان میکند.قندوشکر باعث پیری زود رس میشوند ومیتوانند باعث سفیدی مو وچین وچروک پوست شوند.

شکر باعث ترشح دوپامین در مغزمیشود واین همان هورمونی است که با مصرف موادمخدر نیز در مغز ترشح میشود وباعث ایجاد سرخوشی در انسان می شود.

ازمضرات قندوشکرباعث پیری زودرس وسفیدی موهامیشود
ازمضرات قندوشکرباعث پیری زودرس وسفیدی موهامیشود

قندوشکر تعادل منابع معدنی بدن مانند سدیم وکلسیم وپتاسیم را به هم میزند.

ومانع جذب آنها میشود وبه این طریق مانع جذب کلسیم وخرابی دندانها وپوکی استخوانها میشود.

شکر باعث بزرگ شدن کلیه ها میشود وباعث سنگ کلیه میشود.

اثرات مصرف قندوشکردرکودکان

درکودکان باعث میشود نمره ی هوشی شان پایین بیایدوباعث میشود نوجوانان در سن بلوغ رشدقدی مناسبی نداشته باشند.

مصرف قندوشکر تعادل هورمون انسولین رادربدن به هم میریزد.

این هورمون باعث میشود گلوکز در خون رابه سلول ها میفرستدتاسلولها به جای چربی گلوکز بسوزانند زیراانباشته شدن گلوکز در بدن مسمومیت ایجاد میکند.

اختلال در کار انسولین باعث ایجاد بیماریهای قلبی چاقی ودیابت میشود.

مصرف شکرباعث ضعف بینایی وآب مرواریدمیشود.شکر رگهای خونی راتنگ میکند وباعث سکته قلبی میشود.

فشارخون رابالا میبرد.مصرف قندوشکر تری گلیسرید رادرخون بالا میبرد وکلسترول خوب خون  راپایین می اورد وکلسترول بد خون را بالا می برد.

باعث میشود پیام سیری دیرتر به مغز برسدوما دیرتر احساس سیری کنیم.مصرف قندوشکر باعث ایجاد احساس افسردگی واضطراب وبدخلقی در فرد میشود.

از دیگرمضرات قندوشکر میتوانیم به این نکته اشاره کنیم  که باعث انقباض عضلات وضعف عضلانی  میشود.

وباعث میشود نتوانیم فعالیت ورزشی داشته باشیم.شایدتنها خوبی که مصرف شکر دارد این باشد که در بدن ماتولیدانرژی میکند.

باتوجه به مضراتی که مصرف قندوشکر بربدن داردبرای داشتن بدنی سالم باید در تغذیه ی خود تجدید نظرکنیم .

وقندهای طبیعی مثل خرماوعسل وکشمش وانجیر راجایگزین قندهای مصنوعی کنیم .

این درست است که این مواد طبیعی هم قند دارند ولی علاوه برآن مقدار زیادی هم فیبر وموادمعدنی وپروتئین نیز دارندوهضم قند حاصل از مواد طبیعی برای بدن اسانتراز جذب قند موجود در شکراست.

برچسب ها
نمایش بیشتر

مریم شینی

مریم شینی فارغ التحصل از دانشگاه شهید چمران اهواز - علاقمند به وب و فضای مجازی. از اینکه بتوانم مطالب جذاب و مورد علاقه شما را ارائه دهیم بسیار خوشحال میشم. با ارائه نظرات و پیشنهادات خود به افزایش کیفیت سایت کمک کنید. اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و معرفی به دوستان خود فراموش نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن